LOGOKompanija SIMCHEM d.o.o. počela je sa radom 1997. godine kao mešovito preduzeće sa većinskim stranim kapitalom. Danas kompanija veoma uspešno funkcioniše kao kompanija sa većinskom udelom stranog kapitala u vlasničkoj strukturi (LIGUSTRUM, Švajcarska) i manjinskim udelom domaćeg partnera (kompanija SIMPO AD).

Sedište kompanije je u Beogradu, ulica Takovska broj 45a, dok se proizvodni kompleksi nalaze u Vranjskoj Banji, gde se na 2000m2 proizvode i pakuju tečni detergenti i detergenti u prahu. Proizvodnja i pakovanje tečnih detergenata i detergenata u prahu se vrši diskontinuiranim postupkom čime se obezbeđuje maksimalna zaštita životne sredine.

U okviru fabrike, kompanija SIMCHEM je razvila modernu laboratoriju u kojoj se savremenim metodama obavlja kontrola osnovnih parametara kvaliteta sirovina, međuproizvoda i gotovih proizvoda.

Kompanije SIMCHEM u okviru svojih proizvodnih kapaciteta ima postrojenja za proizvodnju plastične ambalaže od polietilena i polivinil hlorida.

Kompanija SIMCHEM se ponosi timom profesionalaca koji svakodnevno brinu o potrebama svojih vernih potrošača.

Zahvaljujući profesinalnom radu i svakodnevnoj brizi o životnoj sredini kompanija SIMCHEM sa ponosom ističe da su brendovi BIOBELL i AXEL postali sastavni deo domaćinstava u celom regionu.

Naše proizvode izdvajaju:

  • VRHUNSKI KVALITET, koji je nama i našim potrošačima uvek bio na prvom mestu,
  • NAJNOVIJA ITALIJANSKA TEHNOLOGIJA,
  • ŠIROK ASORTIMAN
  • EKOLOŠKI PROIZVODI

Upravo ta kombinacija savršenog kvaliteta i rezultata, uključujući odgovornost prema ljudima i okolini, doprinosi još boljim proizvodima, tehničkim rešenjima i zajedničkom razvoju!

SIMCHEM – Poštujući prirodu za sigurnu čistoću vaše kuće

*DOBRODOŠLI U SIMCHEM-ov BLISTAVI SVET!*